KLEINE HONDEN

 

Tre Ponti is een Italiaans familiebedrijf. De 100% Italiaanse producten worden handgemaakt in de Italiaanse fabriek. Het brein achter deze producten Is Piero. Een Italiaan, maar bovenal hondenvriend, met een duidelijke visie. Bij Tre Ponti worden niet 1 of 2 modellen gemaakt die vervolgens in alle maten op de markt komen, nee er worden aparte types tuigen gemaakt, geschikt en toegespitst p kleinere-, middel- en grotere rassen en op hun specifieke behoeftes. Centraal hierbij staat de meest optimale bewegingsvrijheid voor de hond met een zo perfect mogelijk draagcomfort. De producten zijn sterk, licht van gewicht en zien er prachtig uit.

BASISPAKKET

 

Het starterspakket van Tre Ponti bestaat uit een zo minimaal mogelijk aantal tuigen met een zo hoog mogelijk consumentenbereik. Hiermee kan een dealer kleine tot zeer grote honden bedienen. In dit pakket zijn populaire basistuigen opgenomen met maten in diverse kleuren/patronen en van elke maat een exemplaar. Het pakket neemt ongeveer 1 x 2 meter in beslag. Om consumenten optimaal te kunnen bedienen vragen wij u om minimaal dit starterspakket als basisvoorraad te onderhouden. In dit pakket zijn de volgende producten opgenomen (klik op de link voor een uitgebreide beschrijving):

 

FIBBIA   7 maten in standaard of reflecterende uitvoering
FIBBIA VERSTELBAAR    7 maten in standaard of reflecterende uitvoering            
LIBERTA    5 maten in standaard of reflecterende uitvoering                            
MESH FIBBIA      5 maten in standaard of reflecterende uitvoering                              
PRIMO      4 maten in standaard of reflecterende uitvoering                                            
PRIMO PLUS      4 maten in standaard of reflecterende uitvoering                                
FORZA        4 maten in standaard of reflecterende uitvoering                                            
WANDEL en POWERLIJN      1 x 100 cm en 1 x 60 cm en 1x 110 cm wandellijn        

 

OVERIGE TUIGEN

Niet in het basispakket, maar als uitbreiding gewoon bij ons voorradig zijn


VOLTA       4 maten in standaard of reflecterende uitvoering                                         
FLASH       4 maten in standaard of reflecterende uitvoering                                         
VENTO      2 maten in  reflecterende uitvoering                                           

Niet via onze dealers, maar alleen via ons leverbaar

PLUS HULPHONDENTUIG          4 maten
FLASH HULPHONDENTUIG        4 maten
GELEIDEHONDENTUIG                4 maten

GARANTIE

Wij geven een jaar lang garantie op Tre Ponti producten op fabrieksfouten. Wij hebben een retourpercentage van minder dan 1%. Over kwaliteit gesproken... Bijt- en schuurschade valt buiten alle garantie. Op breuk van gespen of koorden staat bij ons doorgaans  geen 'nieuw tuig' garantie. Dat betekend dat wij bij een eventuele defect van een gesp of koord het tuig gewoon zullen (laten) repareren. Deze reparatie kan bij ons gedaan worden of bij  de plaatselijke schoenmaker. Alleen de verzendkosten worden door ons doorgaans niet vergoed. Wel zijn de gespen en koorden bij ons sowieso altijd gratis, dus ook als het tuig al jaren oud is of deze kapot gegaan door eigen schuld.  Een schoenmaker zet deze er doorgaans binnen enkele minuten op voor slechts 3 tot 5 euro. 
Bij garantie gaan wij er van uit dat onze dealers al lang genoeg 'ín het vak' zitten om te beoordelen of een klacht terecht is of niet. Neem altijd even met ons contact op voordat je een tuig gaat vergoeden. Een foto hierbij is handig. Dit voorkomt discussies achteraf.

BESTELLEN EN LEVEREN

Formeel hebben wij een levertijd van 1 week, doch doorgaans leveren wij uit binnen hooguit 1 tot 2 werkdagen. Onze uitleverdagen zijn maandag, dinsdag, soms woensdag en donderdag. Op vrijdag leveren wij niets uit aangezien de afleverdag dan op maandag zal zijn. Veel bedrijven zijn maandag ochtend of de gehele maandag dicht, waardoor ons vervoersbedrijf voor een gesloten deur zal staan.

Wij leveren uit voorraad. Echter ook wij grijpen wel eens mis. Het kan zijn dat wij je dan even bellen of een andere kleur in dezelfde maat geen probleem is. Doorgaans is een manco bij ons uiterlijk binnen 2 weken weer leverbaar. Is dit anders dan mailen wij je even of bellen je op. 

BETALEN

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 7 werkdagen, tenzij er met onze vertegenwoordigers anders is overeengekomen. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid tot automatische incasso. In dat geval is het betalingstermijn maximaal 2 weken.

RECLAME EN MARKETING

Bij het Tre Ponti basispakket behoort ook een marketingpakket. Deze bestaat uit:


- Brochures kleine honden

- Brochures grote honden

- Een Tre Ponti dubbelzijdige 'geautoriseerde dealer' sticker

- Tre Ponti promotie poster(s)

- Tre Ponti tuigen wijzer poster
- Tre Ponti linnen draagtasjes

Hiernaast kun je jouw klanten verwijzen naar onze speciale Tre Ponti consumenten website www.tre-ponti.nl (of .be) of naar onze Tre Ponti Facebookpagina.

© 2008 - 2019

- THE "PASSION FOR DOGS" COMPANY -

eye4pets 

Fascinatio Boulevard 504

2909 VA Capelle aan den IJssel

tel. +31 (0)10 - 8220618