ONZE MERKEN

TRE PONTI HONDENTUIGEN
 

Inmiddels hebben meer dan 150.000 bewuste 'baasjes' in Nederland en België een Tre Ponti tuig voor hun hond uitgekozen. Baasjes, die het beste voor hun  hond willen! Deze handgemaakte Italiaanse tuigen zijn gebaseerd vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond.

THE TICK KEY TEKENVERWIJDERAAR
 

De Tick Key is het meest eenvoudige instrumentje om d.m.v. een simpele schuifbeweging de teek veilig, snel en eenvoudig, geheel uit de huid te verwijderen. Dit zonder de teek zelf aan te raken. Zelfs de meest vastgebeten teek zal volledig, dus inclusief kop en poten, moeiteloos verwijderd kunnen worden. De Tick Key is 99,9% effectief bij alle formaten en soorten teken.
 

WAW SCHOK ABSORBEERDER

 

WAW Is het innovatieve anti-schok systeem, gemaakt om (weer) prettig te wandelen met een trekkende of uitvallende hond. Het absorbeert de klappen tijdens trekgedrag en maakt het wandelen met de hond weer een leuk en ontspannen moment. Het inzetten van WAW voorkomt voorkomt blessures bij zowel de (grote en kleine) hond, maar ook bij de handler.

DOGBITE HONDENJASSEN 

Top kwaliteit hondenjassen voor zeer attractieve tarieven. Deze jassen zijn geschikt voor alle rassen en bieden bescherming tegen sneeuw, wind en kou. Door het "Flexibel system" zijn deze jassen optimaal aan te passen. Eenmalige instelling rond de hals, borst en buik d.m.v. klittenband en (weg te werken) trekkoorden. De hoogwaardige (waterdichte) YKK dubbele ritssluiting aan de bovenkant zorgt, in combinatie met de stretch stof,voor een mooi aansluitende pasvorm en is eenvoudig aan en uit te trekken.

-  NB WIJ LEVEREN ALLEEN DE VERNIEUWDE VERSIE VAN DEZE JASSEN  -

CHARMING/PETSTAGES SPEELGOED
 

Uiterst attractieve, versterkte, 'zachte' speelgoedbeesten. Er is sterk speelgoed op de markt, maar doorgaans is dit gemaakt van harde soorten kunststof. Honden houden juist meer van zacht speelgoed, maar dit is vaak zo kapot....

Ons Charming/Petstages  speelgoed is versterkt op de zwakke plekken, ingelegd met een extra laag nylon en de naden verstevigd met een speciaal soort draad. Wij noemen dit K9-Tuff Guard bescherming. Natuurlijk, elk speelgoed kan kapot als een hond daartoe de gelegenheid krijgt. Wij weten echter een ding zeker, van Charming speelgoed heeft uw hond meer en veel langer plezier!!

STOCK UND STEIN HONDENJASSEN
 

Misschien wel de beste en meest effectieve 'performance' hondenkleding die wereldwijd te krijgen is. Er kan een keuze gemaakt worden in regen-, warmte-, wind- en 4 seizoenenjassen. Ze zijn er voor zeer kleine tot grote honden. De gebruikte materialen en de waardes hiervan zijn de beste die op de markt verkrijgbaar zijn. Niet goedkoop, maar biedt jarenlange bescherming tegen de weersinvloeden.

© 2008 - 2019

- THE "PASSION FOR DOGS" COMPANY -

eye4pets 

Fascinatio Boulevard 504

2909 VA Capelle aan den IJssel

tel. +31 (0)10 - 8220618