OVER ONS

ONZE GESCHIEDENIS   Zo begon het.

Eye4pets is opgericht in 2008, het beginjaar van de economische crisis. De start was dan ook erg moeizaam, maar de combinatie van mooie producten, goede keuzes, hard werken en nakomen wat je beloofd, werd door de ondernemers in de huisdierenbranche beloond. Door sommigen ook gewoon gegund, waarvoor wij nog steeds dankbaar zijn. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een groeiend klantenbestand in Nederland en België. Wij zijn er vooral trots op, dat wij een groot aantal van hen al lange tijd mogen bedienen en misschien nog trotser omdat zij ons bedrijf regelmatig bij collega's onder de aandacht brengen.

ONZE MISSIE    Hierom doen we het.
 

"Gestuurd door onze eigen passie voor huisdieren willen wij kwalitatieve en vaak uiterst innovatieve producten voor huisdieren leveren. Producten met een duidelijke toegevoegde waarde. Hierbij hebben wij de ambitie en een doorlopende betrokkenheid om met deze producten een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en de levensvreugde van het huisdier, dan wel de (interactieve) relatie tussen mens en het huisdier te verbeteren."

 

ONZE VISIE    Zo denken we er over.

Eye4pets is een familiebedrijf. Continuïteit is bij ons belangrijker dan snelle winsten. Net als onze normen en waarden belangrijker zijn. Wij weten maar al te goed dat succes alleen mogelijk is met goede producten. Ons credo is ‘jouw succes is ons succes’ en 'Kwaliteit wint altijd'! Wij begrijpen dat wij dus keihard mee moeten werken aan jouw succes met onze producten en onze afspraken moeten nakomen. Wij doen dit niet alleen door het leveren van mooie, kwalitatieve en betrokken producten die doen wat wij zeggen, maar ook door duidelijke productuitleg, verkoopondersteunende acties, eerlijk advies en trainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede (langdurige) samenwerking en begrip voor elkaar altijd een win-win situatie zal opleveren.

 

ONZE KERNWAARDEN    Vinden we belangrijk.

Wij verkopen alleen producten waar we trots op kunnen zijn:
We moeten in staat zijn om onze producten zonder voorbehoud te onderschrijven en zelf te gebruiken. Producten moeten passen in onze missie en onze visie.

Open en eerlijk, in ons verhaal en ons advies:

Wij vertellen hoe het is en niet alleen wat ons uitkomt voor onze eigen doelstellingen. Wij willen duidelijk, eerlijk en nauwkeurig zijn. Wij nemen hierbij onze verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat onze mededelingen worden begrepen.

 

Wij zoeken verkooppartners, geen verkooppunten:

Onze producten hoeven niet op elke hoek van de straat of op elke webwinkel aangeboden te worden. Wij zoeken ondernemende bedrijven die echte kwaliteit, vernieuwing en goed advies nog hoog in hun bedrijfsstrategie hebben staan. Bedrijven die kansen zien in onze merken en producten en bereid zijn om aan het succes hiervan mee te werken. Deze bedrijven hebben wij duidelijk iets te bieden.

WAT HEB JE HIERAAN?    Dat ligt aan jezelf.

Als bovenstaande jou, als specialist in de huisdierenbranche, gewoon niet aanspreekt, dan niets!

In elk ander geval, neem eens vrijblijvend met ons contact op of maak eens een afspraak. Het kost je hooguit een uurtje tijd. Wij beloven dat je er geen spijt van zult krijgen