Logo_Tre_Ponti_THE ORIGINAL_Bianco.jpg

Honden- & kattentuigen

tpweb.jpg
Bekijk onze tre ponti website 
"Doordat nauwkeurig passen een must is bij Tre Ponti tuigen,
hebben wij de verkoop via webwinkels helaas moeten beperken
tot de huidige dealers"

De gezondheid en het welzijn van de hond zijn tijdens het ontwikkelproces altijd onze 1e prioriteit. Wij streven hierbij naar een zo prettig mogelijke pasvorm en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond en de handler. 

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden. 

Ook vinden wij dat een hond er gewoon 'mooi' uit moet kunnen zien. Het uiterlijk van het design staat bij de ontwikkeling als volgende prioriteit. De handgemaakte Tre Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden en voor vrijwel elke activiteit een geschikt tuig.

Inmiddels wandelen reeds honderdduizenden honden overal op de wereld dagelijks, onbelemmerd en tevreden in een Tre Ponti tuig. 

Tre Ponti: Hondentuigen die gemaakt zijn vanuit een verregaande liefde voor de hond!!

Hieronder enkele sfeerfoto's