top of page
HEADER.jpg

FURRISH verzorgingsproducten

GOOD, CLEAN, FUN

Als het gaat om de verzorging van jouw hond, dan wil je gewoon goede producten gebruiken. Fijne producten, gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen die doen waar ze voor bedoeld zijn: het verzorgen van jouw hond. Wij hebben om die reden gekozen voor FURRISH. Een ambitieus merk met een volledig assortiment aan verzorgingsproducten voor thuis gebruik. Zacht voor elk huidtype, maar effectief genoeg om het beoogde resultaat te behalen. 

FURRISH SHAMPOO'S   voor puur natuurlijke wasbeurten 

geschikt voor.jpg

Wij weten en houden net zo veel van honden als jij. We weten dat honden energieke dieren zijn en soms erg vies kunnen worden. Wij weten ook dat er honden zijn die gewassen worden niet zo fijn vinden. Furrish heeft een speciaal voor alle honden een shampoo range ontwikkeld die jullie beiden zullen waarderen. Zacht voor zowel huid als voor de vacht, reinigend en heerlijk van geuren.

FURRISH COLOGNE'S om je hond lekker fris te laten ruiken

Naamloos-12.jpg

Met deze verfrissende Colognes in heerlijke geuren zal jouw hond altijd heerlijk ruiken. klaar om geknuffeld te worden. Na elke wasbeurt de perfecte finish, maar ook gewoon dagelijks te gebruiken. 

Wij hebben een geur voor reuen, voor teven en eentje voor pups om ze onweerstaanbaar te laten geuren.

FURRISH Ontklitten en verzorgen

bottom of page