top of page
dogbiteheader.jpg

Dogbite innovatieve hondenjassen

Dogbite hondenjassen komen uit Duitsland. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar voor zeer attractieve tarieven. Deze jassen zijn geschikt voor alle rassen en bieden optimale bescherming tegen sneeuw, wind, regen en kou.

De (waterdichte) YKK dubbele ritssluiting aan de bovenkant maakt het aandoen van deze jassen zeer eenvoudig. Zeker voor honden die een hekel hebben, als iets over hun hoofd wordt getrokken. De elastische stretch stof, waterkolom 5000, zorgt voor een mooi aansluitende pasvorm en is eenvoudig aan en uit te trekken.

 

De jas is bij de borst simpel op elke borstgrootte eenmalig af te stellen door middel van elastische trekkoorden. Hiervoor is een 'geheim' vakje aanwezig. De koorden kunnen, na de afstelling, hierin keurig weggestopt worden. Voor extra veiligheid zijn de Dogbite jassen voorzien van goed oplichtende reflectiestrepen over de gehele lengt van de jas.

Dogbite is leverbaar in 3 kleuren en in 2 uitvoeringen: regenjas en winterjas. De laatste is gevoerd met hoogwaardige fleece stof.

NB: WIJ LEVEREN ALLEEN DE VERNIEUWDE VERSIE VAN DEZE JASSEN, DUS GEMAAKT VAN HOOGWAARDIGE STRETCH STOF.

bottom of page