top of page
OVERONSHEADER.jpg

Over ons

ONZE GESCHIEDENIS   "Zo begon het"

Eye4pets is opgericht in 2008, het beginjaar van de economische crisis. De start was dan ook erg moeizaam, maar de combinatie van mooie producten, goede keuzes, hard werken en nakomen wat je beloofd, werd door de ondernemers in de huisdierenbranche beloond. Door sommigen ook gewoon gegund, waarvoor wij nog steeds dankbaar zijn. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een groeiend klantenbestand in Nederland en België. Wij zijn er vooral trots op, dat wij een groot aantal van hen al lange tijd mogen bedienen en misschien nog trotser omdat zij ons bedrijf regelmatig bij collega's onder de aandacht brengen.
 

ONZE MISSIE    "Hierom doen we het"
 

"Gestuurd door onze eigen passie voor huisdieren willen wij kwalitatieve en vaak uiterst innovatieve producten voor huisdieren leveren. Producten met een duidelijke toegevoegde waarde. Hierbij hebben wij de ambitie en een doorlopende betrokkenheid om met deze producten een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en de levensvreugde van het huisdier, dan wel de (interactieve) relatie tussen mens en het huisdier te verbeteren."

Een van onze verdere speerpunten is maatschappelijk ondernemen en zorg voor het milieu. Dat uit zich al in ons bedrijfspand, optimaal geïsoleerd, warmte terugwinsysteem, 24 zonnepanelen op ons dak, etc., maar ook in onze producten. Zo zijn veel van onze producten al milieuvriendelijk geproduceerd, volledig recyclebaar en/of gemaakt van gerecyclede producten. Of zij werken hier keihard aan! Steeds vaker, indien haalbaar voor een klein bedrijf als de onze, maken wij keuzes die op dit soort ideeën aansluiten.

 

 

ONZE VISIE    "Zo denken we er over"

Eye4pets is een familiebedrijf. Continuïteit is bij ons belangrijker dan snelle winsten. Net als onze normen en waarden belangrijker zijn. Wij weten maar al te goed dat succes alleen mogelijk is met goede producten. Ons credo is ‘jouw succes is ons succes’ en 'Kwaliteit wint altijd'! Wij begrijpen dat wij dus keihard mee moeten werken aan jouw succes met onze producten en onze afspraken moeten nakomen. Wij doen dit niet alleen door het leveren van mooie, kwalitatieve en betrokken producten die doen wat wij zeggen, maar ook door duidelijke product uitleg, verkoopondersteunende acties, eerlijk advies en trainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede (langdurige) samenwerking en begrip voor elkaar altijd een win-win situatie zal opleveren.

 

 

ONZE KERNWAARDEN    "Vinden we belangrijk"
 

 • Wij verkopen alleen producten waar we trots op kunnen zijn:
  We moeten in staat zijn om onze producten zonder voorbehoud te onderschrijven en zelf te gebruiken. Producten moeten passen in onze missie en onze visie.

   

 • Open en eerlijk, in ons verhaal en ons advies:
  Wij vertellen hoe het is en niet alleen wat ons uitkomt voor onze eigen doelstellingen. Wij willen duidelijk, eerlijk en nauwkeurig zijn. Wij nemen hierbij onze verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat onze mededelingen worden begrepen.

 

 • Wij zoeken verkooppartners, geen verkooppunten;
  Onze producten hoeven niet op elke hoek van de straat of op elke webwinkel aangeboden te worden. Wij zoeken ondernemende bedrijven die echte kwaliteit, vernieuwing en goed advies nog hoog in hun bedrijfsstrategie hebben staan. Bedrijven die kansen zien in onze merken en producten en bereid zijn om aan het succes hiervan mee te werken. Deze bedrijven hebben wij duidelijk iets te bieden.

 • Wij willen echt tevreden klanten:
  Bij de selectie van onze producten kijken wij niet direct naar het tarief, maar hoofdzakelijk naar de kwaliteit van het product. Doet het wat het zegt dat het doet en kunnen wij dat beloven. Tevreden klanten komen terug, tevreden klanten vertellen goede ervaringen door en tevreden klanten zijn blije klanten. Alleen zo ontstaat een win-win situatie. Daar heb jij baat bij als ondernemer en wij als leverancier.

   

WAT HEB JE HIERAAN?    "Dat ligt aan jezelf"

Als bovenstaande jou, als specialist in de huisdierenbranche, gewoon niet aanspreekt, dan niets!In elk ander geval, neem eens vrijblijvend met ons contact op of maak eens een afspraak. Het kost je hooguit een uurtje tijd. Wij beloven dat je er geen spijt van zult krijgen..! Wij wachten op jouw belletje of mailtje.

Met vriendelijke groetjes,

eye4pets

beurs.jpg
bottom of page