top of page
puzzle header 1.jpg
3m (1) (4).gif
Puzzle Feeder - Slow Feeder Solutions

Puzzle feeder is een merk dat zich totaal richt op oplossingen om een hond of kat langzamer voeding te laten opnemen. Zij bieden hierin speelse oplossingen aan die bijdragen tot een langzame, gezonde en verantwoorde voedselopname voor het dier. 

Zeg dag tegen schrokken, stikken, overgeven, opzwellen en spijsverteringsproblemen. De oplossingen van Puzzle Feeder passen de eetgewoonte van uw hond of kat op een speelse wijze aan naar een langzame en verantwoorde manier van eten. 

Alle Puzzle Feeder producten zijn gemaakt van plantaardige materialen en vrij van schadelijke toevoegingen als weekmakers, PVC, BPA en zware metalen. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en de wikkels recyclebaar. Ze zijn goedgekeurd door de FDA (USA voedsel en warendienst). 

Naast dit alles is het ook gewoon een feestje om te zien hoe het huisdier moet 'werken' om de maaltijd op zich te nemen. 

Huidige producten van Puzzle Feeder zijn voor de hond: de Slow Bowl en de Lick Bowl, in varianten voor grote (ø 25 cm) en kleinere honden (ø 18 cm), en de super Slow Feeder mat (28x26x3 cm). Voor de kat is er de Puzzle Feeder Cat Digger (ø 25 cm).

bottom of page